Neobični miš koji staje u džep

Bez autora
Jun 23 2010

Kompanija „Microsoft“ je očigledno rešila da se ozbiljnije posveti dizajniranju i proizvodnji perifernih uređaja, bar od kada joj je krenulo sa „sedmicom“. U fokus je stavila neobična rešenja, a proizvod koji je poslednjih dana izmamio uzdahe mnogih potrošača širom sveta jeste ARC - miš u obliku luka sposoban da se smanji 60 odsto svoje veličine kako bi mogao da se smesti i u najmanji džep košulje. ARC je pravo malo umetničko remek-delo od miša. Zapravo, on je spoj jednostavnih linija i malog broja detalja ukomponovanih tačno kako treba. Sam miš je simetričnog oblika, što znači da će pogodovati i levorukima i desnorukima. Koristi samo jednu bateriju, koja mu pruža autonomiju od nekoliko meseci, što je za ovu klasu „glodara“ više nego dobro. Osim dizajnom i udobnošću, ovaj miš pleni i laserskom preciznošću senzora. Pogodan je za rad u svim grafičkim programima.

Neobični miš koji staje u džepKompanija „Microsoft“ je očigledno rešila da se ozbiljnije posveti dizajniranju i proizvodnji perifernih uređaja, bar od kada joj je krenulo sa „sedmicom“.

U fokus je stavila neobična rešenja, a proizvod koji je poslednjih dana izmamio uzdahe mnogih potrošača širom sveta jeste ARC - miš u obliku luka sposoban da se smanji 60 odsto svoje veličine kako bi mogao da se smesti i u najmanji džep košulje.

ARC je pravo malo umetničko remek-delo od miša. Zapravo, on je spoj jednostavnih linija i malog broja detalja ukomponovanih tačno kako treba. Sam miš je simetričnog oblika, što znači da će pogodovati i levorukima i desnorukima.

Koristi samo jednu bateriju, koja mu pruža autonomiju od nekoliko meseci, što je za ovu klasu „glodara“ više nego dobro.

Osim dizajnom i udobnošću, ovaj miš pleni i laserskom preciznošću senzora. Pogodan je za rad u svim grafičkim programima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik